Light

Light Portrait

Er is altijd wel een moment waarop je een foto nodig hebt voor een document of dergelijke. Voor onze online activiteiten komen wij privé nog met een selfie weg maar voor LinkedIn is die wazige half afgesneden foto van een bruiloft niet altijd de best intro tot jouw zakelijke profiel. Een intro die gezien wordt door potentiële klanten en werkgevers.  

Gelukkig hoeft het maken van een professionele foto niet veel tijd en geld te kosten tegenwoordig. Met een investering van €85 en een half uur van je tijd maken wij samen dé foto waarmee jij herkenbaar bent voor je klanten. 

Zij gingen jou voor

Neem vandaag nog contact op voor een afspraak

Snel

Een light portrait kan snel gemaakt en geleverd worden. Dit kan vooral handig zijn voor bedrijven wanneer alle werknemers een nieuwe foto nodig hebben. Investering qua tijd is ongeveer 30 minuten. Wil je toch tussendoor je outfit wisselen dan is het verstandig om een dubbele sessie te boeken.

Betaalbaar

Voor slechts €85 kies je al jouw foto uit de serie. Wil je toch meer foto's afnemen? Dat kan voor €25 per extra foto. De foto's van jouw selectie worden bewerkt in kleur en zwartwit op 2 formaten voor online gebruik en afdrukken. Andere afmetingen of meerdere personen? Neem contact op voor het aangepaste tarief en mogelijkheden.

Locatie

De locatie is afhankelijk van jouw eigen wensen. Wil je een buitenfoto of toch liever een studioshoot? Weet je een mooie locatie (daar ben ik zelf fan van!) of vind je het fijner als ik daar naar zoek? Wil je reizen of juist een pop-up studio? Voor een opdracht met meerdere werknemers is een shoot op eigen locatie het meest efficiënt.

Scroll Up