Dogshoots

“a mens best friend”

Samen met jou maak ik de beste foto van jouw hond. Hiervoor gaan wij naar een outdoor locatie waar jouw hond volledig in zijn element kan zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ” de Soesterduinen” maar tips of wensen voor een ander gebied zijn zeer welkom!

Wat misschien opvalt bij de pakketten is dat ik niet praat over aantallen van foto’s. Ik vind dat als ik 7 goede foto’s heb dat jij die 7 ook gewoon moet krijgen. Dit is allemaal op social media formaat.

Heb je een favoriet voor aan de muur gevonden? Laat het mij weten dan stuur ik dat los in groot formaat naar je toe. Bestanden worden via WeTransfer overgedragen dus heb jij ze met een klik in jouw bezit.

Studiosessies zijn helaas beperkt beschikbaar maar wel bespreekbaar.

Pakketten

*alle pakketten zijn gebaseerd op 1 hond. Voor elke elke vriend(in) extra reken ik €45. Meer honden meenemen is dus geen probleem maar graag wel in overleg. Het kan zijn dat er dan gekozen moet worden voor een andere locatie. Samen zoeken wij een hond-vriendelijke setting maar dat kan in sommige gevallen ook betekenen dat er andere honden los rondlopen. Omdat jij de beste foto’s van jouw honden wilt kan het zijn dat er dan een andere locatie gezocht moet worden.

Scroll Up
Scroll Up